Fakta

Markedsføring på minutter​

Indsigt

For en discount-orienteret kæde som Fakta, hvor kunderne drives af de ugentlige tilbud, er det nødvendigt at blive set og fundet af kunderne. Før i tiden kunne de nemt og enkelt komme ud til danskerne med en tilbudsavis i postkassen og et spot på TV. I dag er det ikke så nemt. TV-forbruget er faldet i takt med at antallet af nej tak’er dukker op på postkasserne. 

Fakta har derfor på kort tid – ligesom alle andre dagligvarekæder – været nødt til at omstille sig fra et primært offline setup til et meget mere digitalt setup. Det kræver massiv tilstedeværelse på alle digitale platforme for at sikre samme høje ugentlige dækning, som tilbudsaviserne tidligere var i stand til. 

Det ville dog medføre uoverstigelige omkostninger til produktion og håndtering, såfremt der manuelt skal produceres aktuelle ugetilbud og kampagner til alle kanaler og målgrupper.

Fakta_logo
fakta-case-1
fakta-overview

Løsning

Vi har udviklet et system, der automatisk genererer og distribuerer indhold til alle Faktas relevante digitale indkøb med overvældende resultater. Det giver mulighed for skarpere segmentering og bedre udnyttelse af annonceplatformene. 

Resultater

1. Resultat

Helt op til 70% forbedret CPM på vedvarende aktiviteter.

2. Resultat

Estimeret besparelse på 10 millioner i produktionsomkostninger.

3. Resultat

Time-to-market reduceret fra uger til timer.

fakta-bannere
This is a staging environment